Carter Avenue

"We love our kids, but we don't want to share a bathroom with them.
And can you give us a dining room? That tiny sun room off the family room isn't cutting it." 

The solution presented itself.

The solution presented itself.

With a little excavation of the sloped yard, a new Master Suite was added, along with a new Dining Room, and expanded Kitchen and bedroom.

Rhythmic Addition

Rhythmic Addition

L - R: Kitchen, Dining Room, Master Bedroom. The three spaces define the south and west sides of the new Garden Terrace.

Dining Room

Dining Room

The new Dining Room flows off of the living room, and is defined by its 10-ft ceiling. Large sliding doors and clerestory windows welcome garden and mountain views.

Master Bedroom

Master Bedroom

The new Master Bedroom opens onto the new Terrace.

Kitchen

Kitchen

The Kitchen was expanded and completely renovated.

© 2019 by BlueSkyStudio-DCB. Proudly created with Wix.com

Kitchen

The Kitchen was expanded and completely renovated.